Skip to main content

Team

operationeel directeur

H.A.G. van Neer (Berry)

Onze operationeel directeur heeft in verschillende technische functies bij (beursgenoteerde) ondernemingen ruime ervaring opgedaan. Bij de ontwikkeling van de hydrolyser neemt hij het voortouw en accepteert de verantwoordelijkheid voor de aflevering van een veilig en duurzaam apparaat.

financieel directeur

M. Antes (Maurice)

Onze financieel directeur heeft als doorgewinterde ondernemer verschillende bedrijven begeleid. Met zijn financiële controle over alle processen voorspelt en faciliteert hij een structurele groei van Aquasolve en haar activiteiten.

R&D directeur

E.A. Gazvoda (Ed)

Onze zeer ervaren directeur Research & Development is sinds 2008 betrokken bij het gebruik en de ontwikkeling van het alkalisch hydrolyse proces.
Vanwege de hoge kosten voor de uitvaartbranche maar vooral de onnodige belasting van het milieu besteedt onze R&D directeur zijn volledige tijd aan doorontwikkeling van de hydrolyser en hoopt hij een bijdrage te leveren aan verbetering van duurzaamheid binnen het uitvaartwezen.

verkoopmanager

J.M.M. Peters (Hans)

Onze salesmanager heeft een verleden als zelfstandig begrafenisondernemer en kent door zijn achtergrond niet alleen de markt maar is vooral bekend met de wensen van branche. Overtuigd van de producten brengt hij servicegericht de activiteiten onder de aandacht en staat hij klaar informatie te verstrekken.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial